CAUTARE RAPIDA
Text
Rubrica
Categ.
Judet
Pret
Moneda eur lei
  sursa curs: curs-valutar-bnr.ro


Agentia Imobiliara Iasi
agenti imobiliari iasi
anunturi gratuite
Farmacii Iasi
Aranjamente Florale Nunta
case vanzare iasi
anunturi gratuite
 Anunturi Gratuite

Editorial
Imobiliare Iasi...
Una dintre cele mai mari companii imobiliare din Iasi este
26 Jan

vezi toate editorialeleAnunturi Sponsorizate
Cel mai mare depozit en gross din vestul tarii!
Cel mai mare depozit en gross din vestul tarii!
www.fabricadeblugi.ro Cu noi ai succes! Daca esti clientul nostru nu ...

Vita-de-vie altoita
Vita-de-vie altoita
SUPEROFERTA !!!!!!!!! In aceasta perioada Pepinierele Roman aplica REDUCERI de ...

Dispozitive de ridicare din chingi cu 4 brate
Dispozitive de ridicare din chingi cu 4 brate
Total Race comercializeaza dispozitive ridicare chingi 4 brate cu carlige ...

Complex rezidential, 3 blocuri
Complex rezidential, 3 blocuri
Corp A: Structura din beton armat. Compartimentari din gipscarton montat ...

Angajam Editor Online
Angajam Editor Online
BunaDimineataIasi angajeaza Editor Online ,detalii pe site bunadimineataiasi.ro...

Imobiliare Iasi

Una dintre cele mai mari companii imobiliare din Iasi este Agentia Imobiliara Luxor Imobil cu site-ul www.luxorimobil.ro, portal imobiliar unde pot fi gasite anunturi imobiliare actualizate cu apartamente de vanzare si inchiriere, case si terenuri , spatii comerciale si industriale, anunturi imobiliare insotite de fotografii relevante, cu descrieri complete avand toate informatiile privind imobilul propus spre vanzare sau inchiriere.
Conform ultimelor date, din anul 2012, municipiul Iași număra 318.871de locuitori și este astfel al patrulea oraș ca mărime din România. Zona Metropolitană Iași, care include 13 localități învecinate, are o populație de aproximativ 350.000 de locuitori. Iași este centrul economic , academic si cultural al Moldovei.
Piata imobiliara ieseana este una dintre pietele locale puternice sustinuta in mare parte de prezenta unui important centru universitar . Cu peste 70.000 de studenţi, Iaşul este cel mai important centru universitar din Moldova şi al doilea din ţară, după Bucureşti. Si datorita fluctuatii anuale a unui astfel de numar din populatia orasului Iasi ,piata imobiliara ieseana este o piata dinamica cu jucatori imobiliari importanti asa cum aminteam mai sus de Agentia Imobiliara Luxor Imobil .
Tendința urbană este de extinderea pe orizontala a Iașului,tendinta sustinuta mai ales prin constructia de case si vile cu un regim mediu de inaltime de p+1 si cu o medie a suprafatei locuibile de aproximativ 90mp.In acest mod multe dintre localitățile invecinate sunt incluse în zona metropolitan Iasi si amintim aici: Valea Lupului, Păun, Horpaz,Aroneanu, Bârnova, Miroslava, și Breazu, alaturi de localitati care practic au devenit deja ca niste cartiere ale orasului Iasi : Galata,Tomesti,Barnova, etc. În urma exploziei fenomenului construcțiilor din ultimul deceniu, unele dintre aceste localități sunt astăzi practic unite cu orașul Iasi.


Sunt 0 comentariiSectiunea de mai jos este dedicata comentarii acestui editorial:


Nume:
Continut: